во ,

8 стравови што мажите ги кријат: „Што ќе каже мама за девојка ми?“

Колку и да изгледаат силни мажите, постојат работи кои им прават да имаат „жаба на душата“, како што би рекол Ѓорѓи Колозов.

Мажите обично се удираат во гради и тврдат дека не се плашат од ништо во животот, но вистината е малку поинаква.

Тие имаат тајни стравови и тие речиси како да се универзални за сите мажи во светот.

Најголемите стравови на мажите:

Да покажат емоции – наводно вистински маж е некој кој секогаш е сериозен.

Страв од свадба и страв од развод и какви последици ќе има тој за нив.

Што ќе каже мајка им за нивната партнерка.

Што мислиш?

7 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Едно од најсмешните видеа после подолго време!

26 неверојатни феномени што нема да ви се верува дека се вистински