во ,

Абе Славе, кога беше 20 години, одеше со 20 годишни девојки…

Разговараат двајца старци:

– Абе Славе, кога беше 20 години, одеше со 20 годишни девојки.

– На 50 години одеше со 20 годишни девојки.

– Сега си 93 години и пак одиш со 20 годишни девојки. Како ти успева?

– И 200 години да имам, 100 евра се 100 евра.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Само на девојката не и е лесно…

Си ја вози еден човек запрежната кола кога наеднаш коњот му вели со човечки глас…