во ,

Само на девојката не и е лесно…

Лесно му е на морнарот, се враќа од пат, а девојката го чека на пристаништето!

Лесно му е на пилотот, се враќа од лет, а девојката го чека на аеродромот!

Лесно му е на машиновозачот, се враќа од пат, а девојката го чека на железничката!

Само на девојката не и е лесно, ту на пристаништето, ту на аеродромот, ту на железничката…

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На една ливада оградена со бодликава жица, пасе бик…

Абе Славе, кога беше 20 години, одеше со 20 годишни девојки…