во ,

Свети Петар ги распределува „новодојденците“…

Свети Петар ги распределува „новодојденците“:

– Ти женет ли беше?

– Да.

– Во рајот!

– А ти?

– Да.

– Во рајот!

– Ти?

– Три пати.

– Во пеколот!

– Ама, Свети Петре…

– Нема ама! Рајот е за маченици, не за идиоти.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќе може ли да ми ја претскажеш иднината?

20 знаци типични за секој македонски студент