во

Бабо, зошто ти се толку големи очите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добар ден, имате нешто за нервоза и депресија?

Новата колешка е многу згодна…