во

Кога ќе ти текне дека треба да работиш цел живот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кое совршенство! Лале полиња, Холандија!

Што си направила бабо ?