во ,

Целокупниот напредок на човештвото се случува само…

cit11

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Светот им заповеда на жените, ние му заоиведаме на…

Светлиот тен бил…