во ,

Светот им заповеда на жените, ние му заоиведаме на…

citati-311

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога 3 месеци не си земал плата

Целокупниот напредок на човештвото се случува само…