во ,

Кога 3 месеци не си земал плата

tri

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога ќе ти подарат токму тоа што си го сакал

Светот им заповеда на жените, ние му заоиведаме на…