во , ,

Чуден дизајн за возило од ваков тип

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Možda ćeš ga zaboraviti

Овие денови Дарт Ведер изгледа малку чудно