во ,

Ајде да се иселиме од Македонија…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Бaбa ми кoгa ќе јa прaшaм кaкo некoј ни се пaѓa рoднинa

Жива катастрофа!