во

И се така во круг

Видео на денот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Она кога Дора премногу истражувала во фрижидерот

Тато ќе го фрлам с’кзо…