во ,

Сите ние си имаме свој идол, нели?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што ли бара волку високо?

Дали би погодиле? Шофер или шоферка? :)