во ,

Извинете госпоѓице, не сакам да ви сметам…

Видео на денот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Колумбо гу е открија Америку само затој што е бија НЕОЖЕНЕТ!

Кога тато гледа утакмица