во ,

Џејмс Бонд седи на шанк во бар и си го гледа часовникот…

Џејмс Бонд седи на шанк во бар и си го гледа часовникот. До него седнува убава дама. Поминува некое време – никакво внимание од страна на Џејмс Бонд кон убавата дама. По неколку неуспешни обиди да му го привлече вниманието, конечно таа прашува:

– Што толку интересно има во овој часовник?

– Па, неверојатен е – можам да погодам сѐ со негова помош!

– Кажете тогаш нешто интересно за мене!

– Па… во моментов сте без долна облека!

– Ха-ха! Не е точно, еве носам… – таа му покажува.

– Ах… пак отишол напред 3-4 минути!

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мамо, веќе извесно време спијам со соседот…

На една ливада оградена со бодликава жица, пасе бик…