во ,

Јас сум Маро, кажи како си ти, добро ли си?

На една жена и починал мажот и таа многу страдала. Не можела да се соземе дури цела година по неговата смрт. Случајно запознала еден човек кој се занимавал со реинкарнација, контакти со духови и сл. Го замолила да ја поврзе со нејзиниот сопруг.

Направил чуден ритуал, зборувал чудни зборови и успеал да се поврзе со духот:

– Пешо, ти ли си?

– Јас сум Маро, кажи како си ти, добро ли си?

– Пешо, тешко ми е за тебе, од работа дома, од дома на работа… Кажи ти како си?

– Па добро сум: Наутро се будам, имам секс, потоа доручкувам, пак имам секс, потоа дошло време за ручек-ручам, потоа пред попладневното спиење пак секс, кога ќе се наспијам пак секс, каснувам и секс, и дошло време за вечера- вечерам и после пак секс, легнувам да спијам и наутро исто…

– Лелелеелелееееее Пешооо! Ти да не си отишол во рајот?

– Аха… рајот, како не. Се реинкарнирав – зајак сум тука во Долно Соње!

Што мислиш?

24 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Си ја вози еден човек запрежната кола кога наеднаш коњот му вели со човечки глас…

Тато, мама знае да ја вози колата многу подобро од тебе….