во , ,

Ќе се фатиш ли со мене?

На една свадба си ја гледам симпатијата и конечно собирам храброст да и се пуштам.

Одам право кај неа и се трудам да бидам што е можно подиректен. Ја прашувам:

– Ќе се фатиш ли со мене?

А таа:

– Добро, ама само едно оро.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Смешни и реални илустрации за неподносливиот “пекол” во лето

Мајка ти ја бараше на бандера?