во

Трпе, ти кога ќе се ожениш со мене ?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Некој човек чувал папагал што бил многу безобразен…

Блажо а чисте куќата, и наоѓа стара ламба…