во

Некој човек чувал папагал што бил многу безобразен…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ја погрешил апликацијата

Трпе, ти кога ќе се ожениш со мене ?