во ,

Она кога ти падне вилицата кога гледаш некој вистински мајстор

vilica

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Не се обидувај да го разбиеш ѕидот со глава, ако…

Кога успееш да створиш провев на +40