во ,

Комшивке, да не си болна нешто?

– Комшивке, да не си болна нешто?

– Не, од кај ти текна тоа сега?

– Па секоја вечер ти доаѓа доктор дома.

– Е добро де, и тебе ти доаѓаше секоја вечер командирот од војската па јас не те прашав да не почнала војна случајно.

Што мислиш?

11 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Анкета: Добар ден дедо, колку години имаш…

17 Проѕирни животни кои докажуваат дека нашиот свет е магично место