во ,

Гоце Делчев, Крали Марко и Итар Пејо некако се нашле денес во модерна Македонија…

Гоце Делчев, Крали Марко и Итар Пејо некако се нашле денес во модерна Македонија. Се договориле секој да ја разгледа самостојно и потоа да се сретнат и да споделат мислења за она што ќе го видат.

На крајот на денот се собрале и почнале да ги споделат своите искуства.


Гоце Делчов рекол:

– Не ми се допадна! Ништо од она за што се борев, не постои!

Крали Марко рекол:

– Не ми се допадна! Ретко кој пие вино, а и веќе не се управува како порано – еден човек со цврста рака.

Сега се 123, сите се нежни и дремат по цел ден…

Конечно и Итар Пејо рекол тажно:

– И мене воопшто не ми се допадна! Толку измамници, лицемери и лажговци има што јас изгледам како најчесниот човек каде и да одам.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ова е Македонија, ќе се „разбереме“…

Најсмешните фрази од бугарските домашни порно филмови