во ,

Ова е Македонија, ќе се „разбереме“…

Психологот:

– Замислете дека дедо ви умрел…

– Добро, имам уште еден.

– Доцните за погребот.

– Седнувам во автомобилот и … гас.

– Но, вие се плашите од големи брзини.

– Ќе испијам шише ракија за храброст!

– Ете! Кога сте пијан ве запира полиција…

– Ова е Македонија, ќе се „разбереме“…

– Не можете да се „разберете“. Ве застана полицајка.

– Ќе се запознаам и ќе пофлертувам со неа.

– Да, ама таа е многу грда!

– Да, ама јас веќе сум пијан!!!

Што мислиш?

6 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Луѓе со неверојатно креативни идеи за совршена фотка

Гоце Делчев, Крали Марко и Итар Пејо некако се нашле денес во модерна Македонија…