во ,

Мало питомо мече ги посети вработените на браната “Козјак”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Откачена анкета за 8-ми март на скопските улици

Носталгија: 15 кул работи коишто ги уништи модерната технологија