во , ,

Мамо, мене штркот ли ме донесе?

– Мамо, мене штркот ли ме донесе?

– Не.

– Да не ме донесе реката?

– Не.

– Да не сте ме нашле во шумата?

– Не сме.

– Па како тогаш сум се појавил на овој свет?

– Те симнавме од интернет!

– Е ова веќе има логика. По цел ден сте на интернет и ти и тато, од каде време за секс…

Што мислиш?

7 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Не може ли да си малку романтичен?

Од една македонска фирма решиле да испратат човек во Кина…