во , ,

11 Фотографии за Женскиот vs. Mашкиот поглед на светот и работите

Мажите и жените како да живеат на различни планети, па не секогаш имаат взаемно разбирање еден за друг.

Ако тоа разминување на мислите и размислувањата сакате да го прикажете сликовито, би изгледало некако вака:

1. Како гледаат обичен пајак

2. Како го гледаат семејството

3. Како се гледаат себеси во огледало

4. Како ја замислуваат идеалната годишнина

5. Како гледаат кога е време за нова облека

Што мислиш?

25 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Овој “Генгста” папагал има подобар осет за ритам од мене

11 Работи по кои ќе пропознаете луѓе без култура и манири