во ,

Мажите знаат да кажат: Жени, не се возбудувајте премногу ако трчаме по вас…

Мажите знаат да кажат: „Жени, не се возбудувајте премногу ако трчаме по вас… трчаме и по топката…

…и на крајот пак ќе ја шутнеме…“

На тоа жените мудро ќе кажат:

„Момци, немојте да се возбудувате ако ви кажеме дека сме заљубени во вас. Се заљубуваме и во пар чевли, па купуваме уште 15 пара – онака, за секој случај!

Што мислиш?

7 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30 Најчудни и најоткачени куќи во Белгија што се толку лошо изградени, дури се смешни

12 Неверојатни оптички илузии кои ќе си поиграат со вашиот ум