во ,

Умрел некој царинарник и стигнал кај свети Петар…

Што мислиш?

0 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ако не беше политичар, што ќе беше?

Почеток VS. Крај на месецот