во

Она кога си сингл и ќе те поканат на свадба

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога си мислиш дека твојата работа и глупа

Секој си има по еден Иван во животот