во ,

Отворете! Полиција!

„Чук, чук, чук!“

– Кој е!

– Отворете! Полиција!

– Не можам сега, ќе почекате малку! По голема нужда сум!

– Гледаме, гледаме… телефонската кабинка е стаклена.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Некој поп имал папагал што го сакал многу…

Сѐ ми украле! Воланот ми го украле, радиото, па дури и педалите…