во ,

Сѐ ми украле! Воланот ми го украле, радиото, па дури и педалите…

Плавуша ѕвони во полиција:

– Сѐ ми украле! Воланот ми го украле, радиото, па дури и педалите за гаста и кочницата ми ги украле!

По 2-3 минути ѕвони пак:

– Извинете, сум седнала на задното седиште.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Отворете! Полиција!

Жено, цел месец нема да купуваш месо!