во ,

По што се разликува Македонка од Французинка?

На мошне духовит, до некаде и вистинит начин следуваат карактеристиките и за едната и за другата…

Французинката

  • од лева страна го има мажот,
  • од десна љубовникот,
  • зад себе сомнително минато,
  • пред себе блескава иднина,
  • а на глава шешир

Македонката

  • од лева страна има кеса,
  • од десна децата,
  • зад себе блескаво минато,
  • пред себе никаква иднина,
  • а на глава мажот!!!

Што мислиш?

4 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Абсурдни митови од Интернетот во коишто луѓето се уште веруваат

7 Илустрации за проблемите на Високите VS. Ниските девојки