во , ,

После 12 година избега човек од затвор и кроз т’мнину си дојде дома…

После 12 година избега човек одд затвор и кроз т’мнину си дојде дома.

На врата га дочека жена:

– “На вести у 5 јависва дека си побегнаја, с’г е 10 навечер куде беше до с’г?“

Сам си викна полицију да га уапсив па.

Што мислиш?

8 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Срце како си, ја сабајле по грешку место апчиња за пролив…

33 Страшни слики од кои ќе ви смрзнат коските