во ,

Цветко разбрав дека спиеш со моја Трпана…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Здраво, што правиш како си! Се ожени ли?

Докторе имам проблем со станувањето!