во ,

Во одделението за итна медицинска помош влегува маж со забиена шајка во главата…

Во одделението за итна медицинска помош влегува маж со забиена шајка во главата.

Докторот:

– Да ја вадиме ли?

– Да!

– 500 евра!

– Ама јас сум здравствено осигуран!

– Со здравственото осигурување можеме само да ти ја искривиме за да не ти пречи…

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Полицаец запира автомобил за проверка…

Група мажени жени биле на семинар со тема ”КОЛКУ ЉУБОВ ИМА У ВАШИОТ БРАК”…