во ,

Кога другарот те сретне на улица, а ти се брзаш

Реклама

zurim

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога ќе и оддадеш знак на внимание

Кога ќе го оставиш возилото во циганско маало