во ,

ТИ БЕ УШТЕ ЛИ НЕ НАУЧИ?! ТОЛКУ ГОДИНИ, уште не знаеш каде стојат работите?! Засрами се!

Вечер, сопружниците се во дневната соба. Мажот ја прашува жена си:

– Душо, каде е кафето?

Таа го погледнува луто и избувнува:

– ТИ БЕ УШТЕ ЛИ НЕ НАУЧИ?! ТОЛКУ ГОДИНИ, уште не знаеш каде стојат работите?! Засрами се! КАКО МОЖЕ ДА СИ ТОЛКУ ИЗГУБЕН!

– Добро бе жено, не се дери, кажи каде е?

– Е КАКО КАДЕ?! Како и секогаш – во една кутија од кикирики, на која пишува „шеќер“ и си стои на втората полица во фрижидерот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Семинар на светско ниво на тема „Како да ја преживееме идната економска криза“….

Разговараат двајца Македонци на попладневната ракија…