во

Семинар на светско ниво на тема „Како да ја преживееме идната економска криза“….

Семинар на светско ниво на тема „Како да ја преживееме идната економска криза“. Предавачот ги советува присутните:

– Престануваме да се возиме со личниот автомобил и користиме јавен превоз. Не јадеме во установи, туку си носиме храна од дома. Купуваме производи на промоција, а облека на распродажба. Излегување – еднаш месечно…

Еден учесник Македонец прашува:

– А ако пред кризата сме живеле така, сега што да правиме?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Здраво, возите „Ауди кватро“, внатре сте петмина, еден да излезе…

ТИ БЕ УШТЕ ЛИ НЕ НАУЧИ?! ТОЛКУ ГОДИНИ, уште не знаеш каде стојат работите?! Засрами се!