во ,

Ова се трите стадиуми на машката храброст…

Прв стадиум – мажот си доаѓа подоцна од работа, жената го чека на вратата со метла.

Тој: – Ќе метеш или ќе леташ?

Втор стадиум – мажот си доаѓа од работа во текот на ноќта, жената лежи во креветот и се прави дека спие. Мажот зема стол, седнува на него пред “заспаната” сопруга и ја набљудува.

Жената не издржува и го прашува: – Што правиш?

Тој:  – Кога почне театарот, сакам да сум во првиот ред!

Трет стадиум – мажот се прибира од работа наутро, весел, целиот со кармин и мириса на женски парфем. Жената е во кујната, доручкува, бесна, и завртена кон него со грб. Мажот оди до неа, ја плеснува по задникот и вели: “Ти си следната!”

Што мислиш?

-2 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како тоа петмина вративте во живот?

10 Црногорски заповеди