во , ,

Трпе и Цветко пијат долго во некој бар…

Трпе и Цветко пијат долго во некој бар. По некое време Цветко се превртува од столчето, паѓа на земја и заспива.

Барменот и Трпе се гледаат и Трпе му вика на барменот:

– Епа едно може да му признаам, знае кога да сопре.

Што мислиш?

6 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Злато, извини ама не мога сега, спие ми се, изморена сам…

30 Неверојатни илустрации ги прикажуваат проблемите на денешното модерно општество