во ,

Злато, извини ама не мога сега, спие ми се, изморена сам…

Блажо се врнал касно дома, соблекол се, легнал сос жена му Мара и почнал да ја фата:

– Злато, извини ама не мога сега, спие ми се, изморена сам.

– Аман бе, шо ви е на сите денеска, како да сте се договориле сите заедно… 😁

Што мислиш?

25 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Бpaт, какoв e тoj 10 тecт???

Трпе и Цветко пијат долго во некој бар…