во , ,

Навечер, улетуе некој од село у Брзу Помош и вика…

Навечер, улетуе некој од село у Брзу Помош и вика:

– Помооош! Докторе помагај! Жена ми се пораѓа у пољану!

Земаја доктор медицински инструменти и појде с’с човека у пољану. К’т стигнале тамо, доктор упали батерију и почнаја да гу пораѓа жену. Родило се едно дете, па второ, па треќо и ов’ј таткото у панику почнаја да вика:

– Докторе, гаси батерију! Видиш дека идев по светло!

Што мислиш?

-3 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Холивудски ѕвезди кои го откриле “еликсирот на младоста”

10 Препораки за супер летен одмор покрај најубавите европски езера