во ,

Утре, кога ќе бидат тука странците, никој не смее да пцуе…

Во една македонска фабрика требало да дојде висока делегација од странство и директорот ги собрал вработените да им каже како да се однесуваат:

– Утре, кога ќе бидат тука странците, никој не смее да пцуе. Наместо пцовка, едноставно речете „не си во право“.

Наредниот ден дошла делегацијата, работниците мудро си молчат… Во еден момент една цевка паѓа од високо право на нозете на еден од работниците.

Работникот погледнува нагоре и извикува:

– Кироооо, абе не си во право! И мајка ти не е во право, и тетка ти, и баба ти, и целиот твој род до деветто колено не е во право!

Што мислиш?

0 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Од каде најдовте пари да купите таков огромен комбинат?

Овој што снима, снима од погрешен агол, многу непрофесионално