во ,

Вие во Источна Македонија многу голтате букви!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Секоја мајка треба да научи ЏУДО

По кој редослед Македонче пие апче?