во ,

Ако сакаш да те часту за разводо, а за мужачку не часту…

– Ај да частеш омужила си се….

– Ако сакаш да те часту за разводо, а за мужачку не часту.


– Аман мори Ангело к’д стаса….

– Свадбу гу праимо у суботу , у недељу си ојдо дома , у понеделник се разведо…..

– Е за шо мори?

– Оти не зема муж , него плачко…

– Е што бидна?

– Па после свадбу ојдомо си дома, и ајде ќе си легињамо прва брачна ноќ… соблеко се гола легна на кревет рашири ги ноге и га чекам…

А он слепац развикаја се у 2 ноќеска по мајку му… Мамо, Ангела легнале на сред кревет раширила ги ноге ја нема куде да легну!!!

– Епа да ти кажу Ангело згрешила си.

– Зашо мори?

– Ја да сам била на твоје место с’г ќе беше удовица, а не распуштеница….


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Грди куќи од Аделаида кои се чудни, уникатни и смешни

Дете, дај папгајка, гледај и учи…