во

Заедно за Војдан: Приклучете се кон нашата мисија да му помогнеме на Војдан

„Надежта која ни ја даваат физијатрите е голема, но за жал големи се и средствата кои ни се потребни за ваквите физикални терапии да продолжат со ист интензитет како досега. Знаеме и знаете дека без ваша помош немаше да можеме ни да се надеваме, ама сега кога сме веќе на половина пат, кога се гледа неговото подобрување неговата состојба ние не можеме и не смееме да застанеме!“

На малиот Војдан му е потребна нашата помош повеќе од кога било до сега!!!

Да бидеме хумани и да му помогнеме:

Телефонските броеви за донација се следните:

T-Mobile: 143-139

VIP: 143-442

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Откако авионот полн со патници чекал 1 час пред да полета…

Најубавите честитки и пораки за 8-ми март