во ,

Игорче, кој е најголемиот борец за кој си слушнал?

Го прашува учителката Игорче:

– Игорче, кој е најголемиот борец за кој си слушнал?


– Гоце Делчев учителке.

– Браво. Седи, петка.

Седнува Игорче, вади од под клупа слика и шепнува:

– Извини Рамбо, ама кариера си е кариера.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можеш ли да ми направиш мост до Хаваите, за да отидам таму со автомобил?

Немој синко, не треба, немам јас пари за овие чуда, рекла бабата…