во

Извинете господа, но ова е шведска маса…

Отишле Мујо и Хасо во ресторан, мртви гладни, едвај дочекале да појадуваат.

Го чекаат келнерот да дојде да ги послужи, а овој не доаѓа никако. После некое време напнато чекање, келнерот сепак дошол па им вели:


– Извинете господа, но ова е шведска маса.

На тоа Мујо му вели:

– Ма, нема проблем друже, ќе станеме ние одма кога ќе дојдат швеѓаните само дај да кснеме нешто!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пушти ме, те молам пушти ме, и ќе ти исполнам три желби!

Сине, како помина на испит денеска?