во ,

Имам сериозен проблем на работа…

Мажот се прибира дома и нaсекирано и вели на жената:

– Имам сериозен проблем на работа…


– Драги, сега сме во брак. Никогаш не вели “јас имам проблем”, речи “ние имаме проблем”.

– Добро. Ние имаме проблем на работа. Нашата секретарка ќе има дете од нас

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Студент на ветерина полага испит. Професорот имал некоја птица во кафез…

Полагаат двајца колеги и првиот влегува одговара на двете прашања…