во ,

Кај беше цела вечер?

Трпана нервозно го прашува Трпе:

– Кај беше цела вечер?

– Кај Цветко на ергенска вечер…

– И што, си викнавте некоја ороспија и се изредивте сите?

– Не.

– Како не, мислиш не сум била на ергенска вечер.

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

19 Луѓе дефинитивно го изгубиле апетитот откако ја добиле нарачката

Може ли да ми го извадите новчаникот, да си платам едно пиво?